Overnamen WMPoint
13 november 2014

Overnamen WMPoint

JH Entertainment Logo

Venimo LogoJH Entertainment zal in samenwerking met Venimo wmpoint.nl overnemen. Dit hebben beide bedrijven samen bekend gemaakt tegen 22:00 uur in Amsterdam.

WebmasterPoint richt zich op meer dan enkel webmasters en scripters. Hieronder een greep uit onze specialisaties. Ruime kennis van CSS3, HTML5, PHP5, MySQL, MySQLi, PDO Java kennis Apps ontwikkelen voor Android en IOS kennis

Verder bied WMPOINT je snelle antwoorden, volledig onderbouwd en uitgelegd in het Nederlands. Eventueel met links waar je meer informatie zou kunnen inwinnen (of bij ons uiteraard doorvragen). Door deze formule ben je altijd aan het juiste adres op WebmasterPoint, dus wacht niet langer, log in en stel uw vraag.

Venimo en JH Entertainment werken al een aantal jaar samen aan verschillende projecten.

Jeffrey Hoekman:De overnamen van deze website komt precies op een moment dat er een grote machtpositie is van ICTscripters. Door deze overnamen kunnen we concurreren tegen deze website

Anthony Bijlsma: Na volledige overname gaan wij werken aan de toekomst, Waar we ons gaan richten op nieuwe bezoekers voor deze community. Wellicht komt er later wel iets in de Play Store voor de leden maar dat is nu nog toekomst muziek.

Over Venimo

Begin 2012 realiseerden wij ons dat wij echt personen waren die in de webwereld thuis hoorden. Ondertussen hebben wij jaren ervaring opgedaan in de webwereld, waardoor wij u nu tot dienst kunnen zijn.

Volg ons op

Vind ons op Google Maps

zeg hallo!

info@venimo.nl